پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۷ مرداد ۱۳۸۸، ۱۱:۵۵

گلستان صاحب آزمایشگاه مرجع استاندارد می شود

گلستان صاحب آزمایشگاه مرجع استاندارد می شود

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی گلستان گفت: این استان صاحب آزمایشگاه مرجع استاندارد می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، منصور قلیچ لی صبح سه شنبه به خبرنگاران در گرگان افزود: این طرح از جمله مصوبات سفر هیئت دولت به استان بوده که امسال اجرایی و عملیاتی می شود.

وی اظهار داشت: برای اجرای این طرح زمینی از سوی استانداری در سایت اداره تهیه شده و ساختمان این طرح به مساحت دو هرار متر مربع احداث می شود.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر آزمایشگاه صنایع غذایی در استان فعال بوده و فرآورده و مواد غذایی تولیدی از نظر فیزیکی و شیمیایی مورد سنجش و آزمایش قرار می گیرند.

به گفته قلیچ لی، آزمایشات میکروبیولوژیکی محصولات غذایی و سلولزی، آزمایشگاه بسته بندی و سلولزی، آزمایشگاه فلزات گرانبها از دیگر مواردی است که در آزمایشگاه مرجع لحاظ می شود.

مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی گلستان بیان داشت: اجرای طرح هماهنگ استاندارد (طاها) برای کالاهای مشمول استاندارد اجباری و تشویقی از دیگر طرحهایی است که همزمان با کشور در این استان اجرا می شود.

وی یادآور شد: به موجب ماده 9 قانون سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، در سال 88 تیمهایی مجهز می شوند که کلیه مراکز تولید و عرضه مشمول کالا و استاندارد اجباری در استان شناسایی شوند.

به گفته وی حضور ملموس استاندارد در کالاها، اعتمادسازی در جامعه و اطمینان از نظر بهداشت و سلامت کالا از مهمترین اهداف اجرای این طرح است.

کد خبر 931576

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha